« Hvorfor kan ikke vi når svenskene kan? | Main | Connecting the dots »

January 31, 2008

Comments

KP

Interessant artikkel. Litt usikker på denne:
Slutte å tro at du kan klare å isolere reklameeffekter på en slik måte at du kan evaluere ulike kanalers effektivitet opp mot hverandre eller beregne reklamens ROI.

Dette må da være mulig til en viss grad?

Rune Danielsen

En definisjon på evighet er at alt som kan skje, vil skje. Setter du en ape foran en skrivemaskin, vil den før eller siden komme til å gjenskape Hamsuns samlede. Dette innlegget bekrefter at det ikke nødvendigvis skjer i første forsøk. Dette var en salig blanding av likt og ulikt. En rekke selvfølgeligheter og noe solide skivebom i skikkelig pompøs innpakning. Snakk om å sparke inn åpne dører.

Njål

Hei Rune!

Det finnes mange måter å føre en diskusjon på. En av dem er å diskutere på en "saklig" detaljnivå fremogtilbake slik at ingenting skjer. En annen er å sette ting på spissen for å få i gang en reel diskusjon. Den tredje og feigeste er å avvise argumentasjon ved å avfeie den ved å bruke ord som pompøs og skivebom.

Henrik J utfordret meg til å sette ord på hva jeg mener er problemet ved marketing/mediestrateig - det har jeg gjort. Jeg skulle gjerne sett at du var villig til å avfeie mine innspill ved hjelp av argumentasjon.

Rune Danielsen

Hei Njål
Enig med deg i dette. Jeg skal komme med mine saklige innsigelser. Jeg leste noe som var publisert i Kampanje fra et foredrag du holdt på Opinions konferanse i slutten av januar. Jeg går ut fra at dette innlegget bygger videre på noe av det du ble referert på derfra. Har du det oppslaget fra kampanje, eller innlegget ditt på konferansen? Så vil jeg gjerne bruke noe tid på å gi deg en saklig av faglig basert replikk.

The comments to this entry are closed.

AddThis Social Bookmark Button

SI HVA DU MENER

  • Del dine erfaringer og tanker om kommunikasjonsplanlegging.
    Målsetningen med denne bloggen er å utveksle synspunkter på 'vedtatte sannheter' det er på tide å sette spørsmålstegn ved innenfor kommunikasjons-planlegging. Dine kommentarer er velkomne.

Mer info om bloggen

Mer info om Fagkonferansen

The unofficial photos Fagkonferansen 2007

  • Mediaforum_46_resize
    What really happened. Fotograf Nils Heldal